Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
08Dec2023
Een hemelse kerst

Een hemelse kerst

Door: Van SoestReacties: 0

Een hemelse kerst bij Van Soest chocolatier 
Het is weer die magische tijd van het jaar, waarin onze gedachten afdwalen naar gezelligheid, warmte en natuurlijk, heerlijk eten! Bij Van Soest is kerst meer dan een feestje; het is een viering van smaken en tradities. Dit seizoen hebben we een scala aan verrukkelijke traktaties in petto, die jouw feestdagen onvergetelijk zullen maken.

Bonbons in een kerstjasje
Onze klassieke bonbons, met de onmiskenbare vullingen waar Van Soest bekend om staat, hebben dit jaar een feestelijk tintje gekregen. Met een kerstjasje zijn deze bonbons niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar zien ze er ook feestelijk uit en zijn een mooie toevoeging aan jouw kerstdessert. Voor de fijnproevers hebben we verschillende bonbon specials die zijn gevuld met de meest verrukkelijke likeuren, speciaal voor kerst. Van de rijke smaak van een goede whisky tot de zoete tonen van een premium likeur.

Handgemaakte creaties voor unieke geschenken
Bij Van Soest geloven we in de kunst van het handwerk. Onze chocolatiers hebben met liefde en vakmanschap prachtige creaties gemaakt die perfect zijn als cadeau voor jouw dierbaren. Van feestelijke kerstballen tot grote kerstbomen, onze handgemaakte chocolade is een kunstwerk op zich en een perfect geschenk voor de feestdagen.
Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje voor een vriend of een indrukwekkend geschenk voor een zakelijke relatie, wij hebben relatiegeschenken voor elk budget. Laat ons weten wat de wensen zijn, en wij zorgen voor prachtige, op maat gemaakte geschenken die waardering overbrengen tijdens deze feestelijke periode.

Kerstsfeer in onze winkels
Onze winkels op het Frederiksplein en de Zeilstraat zijn omgetoverd tot kerstparadijzen waarbij de geur van vers gesmolten chocolade je tegemoet komt bij binnenkomst. Kom langs, geniet van de sfeer en ontdek al het lekkers dat we te bieden hebben.

Mooie (dessert)wijnen voor de perfecte chocoladebeleving
Bij Chocolatier Van Soest gaat onze passie voor smaak verder dan chocolade alleen. Ontdek onze prachtige selectie wijnen, speciaal uitgekozen om perfect te harmoniëren met onze heerlijke chocoladecreaties. Of je nu kiest voor een zoete dessertwijn of een volle rode wijn, elke slok versterkt de smaak van onze chocolade.

Alles voor smakelijke feestdagen
Bij Chocolatier Van Soest geloven we dat het de kleine details zijn die de feestdagen bijzonder maken. Of het nu gaat om een doosje bonbons als geschenk, een handgemaakte chocolade creatie als tafeldecoratie, of een beetje extra verwennerij met verse hagelslag op uw kerstontbijt. 

Wie ga jij verrassen dit jaar? Kom gezellig langs in één van onze winkels voor de ultieme kerstbeleving, of plaats je bestelling online zodat deze feestelijk verpakt bij jou thuis wordt bezorgd

Bekijk hier ons kerstassortiment 

Bekijk hier onze kerstpakketten 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.