Menu
0
Ambachtelijk chocolade
Luxe verpakt
Snel geleverd
Winkels in hartje Amsterdam

Werken bij

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame werkplek waar de lekkerste en meest ambachtelijke producten worden vervaardigd? Houd je van chocolade en laat je klanten graag met een glimlach de deur uit gaan? Lees dan verder en stuur je CV naar [email protected]

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

 

Winkel manager (aantal uur in overleg) 

Verantwoordelijkheden
Je zorgt ervoor dat jouw teams de beste service bieden, vestigingen op het Frederiksplein en de Zeilstraat. Coacht en motiveert werknemers, werkt nieuwe medewerkers in. Je stuurt aan op verkoopresultaten. Staat zelf ook in de winkel. Houd voorraden bij. Winkel presentatie is erg belangrijk. Er is voldoende diversiteit, veel speciale feestdagen als Sinterklaas, Kerst, Pasen, Valentijn, Moederdag om op in te spelen. Italiaans ijs in het seizoen. Bewaakt en waarborgt de kwaliteit van de producten, hanteert strenge hygiene regels. Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer

Wat verwachten wij van jou?

  • Zin om aan de slag te gaan! Hands on type die niet houdt van stilzitten
  • Je weet het team te motiveren en overzicht te houden van de activiteiten en productie
  • Je hebt ervaring in detailhandel / horeca, ervaring met espresso machine is een pre
  • Je bent in overleg flexibel inzetbaar, wissel- en weekend diensten
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

  • Een gezellige werkplek in een dynamische werkomgeving in hartje Amsterdam
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Flexibel rooster indien gewenst (via online rooster app)
  • Leuke bedrijfsuitjes en een mooie personeelskorting
  • Marktconform salaris

Aantal uur eventueel in overleg, voorkeur fulltime. Ben je geïnteresseerd en kun je niet wachten om uitgenodigd te worden in ons chocolade atelier om koffie te drinken (en chocolade te eten) en kennis te maken? Neem dan gauw contact met ons op

 

Chocolatier (aantal uur in overleg)

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gepassioneerde chocolatier! We hebben twee posities beschikbaar, een leidinggevende functie en een startende chocolatier. Kom jij ons in hartje Amsterdam versterken?

Verantwoordelijkheden
- Zorgt voor een goede planning en voorbereiding van de productie van chocoladeproducten (twee vestigingen)
- Vervaardiging van hoogwaardige bonbons
- Decoreert en werkt chocoladeproducten op creatieve wijze af
- Bewaakt en waarborgt de kwaliteit van de producten
- Hanteert strenge hygiene regels in de productieruimte
- Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer

Wat bieden wij
- Een gezellige werkplek in een dynamische werkomgeving in hartje Amsterdam
- Doorgroeimogelijkheden
- Flexibel rooster indien gewenst (via online rooster app)
- Leuke bedrijfsuitjes en een mooie personeelskorting
- Marktconform salaris

Aantal uur in overleg. Ben je geïnteresseerd en kun je niet wachten om uitgenodigd te worden in ons chocolade atelier? Neem dan gauw contact met ons op

 

Verkoopmedewerker (fulltime)

We zijn op zoek naar een gezellige hardwerkende verkoopmedewerk(st)er ter versterking van ons team! 

Taken:

  • Klanten te woord staan en adviseren
  • Verkopen van producten in de winkel
  • Online verkoop – bestellingen ontvangen, verpakken en versturen
  • Verpakken producten
  • Voorraadbeheer

 

Stagiaire verkoopmedewerker / ondernemer (aantal uur in overleg)

De stagiaires binnen Van Soest krijgen een speciaal trainingstraject op maat gemaakt. De stagiaire wordt bij alle facetten binnen het bedrijf betrokken met nadruk op de verkoop

Taken:

  • Klanten te woord staan en adviseren
  • Verkopen van producten in de winkel
  • Online verkoop – bestellingen ontvangen, verpakken en versturen
  • Assistent voorraadbeheer in de winkel – volgens FIFO systeem

 

Stagiaire Patissier (BOL/BBL)

De stagiaires binnen Van Soest krijgen een speciaal trainingstraject op maat gemaakt. De stagiaire wordt bij alle facetten binnen het bedrijf betrokken met nadruk op de productie

Taken:

  • Plant en bereid de productie van chocolade producten voor
  • Bereidt chocolade producten
  • Decoreert en werkt chocolade producten af
  • Bewaakt en borgt de kwaliteit van de chocolade producten
  • Verpakt en presenteert producten
  • Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines schoon
  • Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer

Geïnteresseerd? Stuur je CV naar [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis