Menu
EUR
  • Ambachtelijk bereid in Amsterdam
  • Snel verstuurd en gratis vanaf 75 EUR
  • Feestelijk verpakt
  • Altijd vers

Werken bij

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame werkplek waar de lekkerste en meest ambachtelijke producten worden vervaardigd? Houd je van chocolade en laat je klanten graag met een glimlach de deur uit gaan? Lees dan verder en stuur je CV naar [email protected]

Chocolatier (aantal uur in overleg)
Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gepassioneerde chocolatier! We hebben twee posities beschikbaar, een leidinggevende functie en een startende chocolatier. Kom jij ons in hartje Amsterdam versterken?

Verantwoordelijkheden
- Zorgt voor een goede planning en voorbereiding van de productie van chocoladeproducten (twee vestigingen)
- Vervaardiging van hoogwaardige bonbons
- Decoreert en werkt chocoladeproducten op creatieve wijze af
- Bewaakt en waarborgt de kwaliteit van de producten
- Hanteert strenge hygiene regels in de productieruimte
- Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer

Wat bieden wij
- Een gezellige werkplek in een dynamische werkomgeving in hartje Amsterdam
- Doorgroeimogelijkheden
- Flexibel rooster indien gewenst (via online rooster app)
- Leuke bedrijfsuitjes en een mooie personeelskorting
- Salaris afhankelijk van de functie 

Aantal uur in overleg. Ben je geïnteresseerd en kun je niet wachten om uitgenodigd te worden in ons chocolade atelier? Neem dan gauw contact met ons op

 

Verkoopmedewerker (fulltime)
We zijn op zoek naar een gezellige hardwerkende verkoopmedewerk(st)er ter versterking van ons team! 

  • Klanten te woord staan en adviseren
  • Verkopen van producten in de winkel
  • Online verkoop – bestellingen ontvangen, verpakken en versturen
  • Verpakken producten
  • Voorraadbeheer

Stagiaire verkoopmedewerker / ondernemer (aantal uur in overleg)
De stagiaires binnen Van Soest krijgen een speciaal trainingstraject op maat gemaakt. De stagiaire wordt bij alle facetten binnen het bedrijf betrokken met nadruk op de verkoop

  • Klanten te woord staan en adviseren
  • Verkopen van producten in de winkel
  • Online verkoop – bestellingen ontvangen, verpakken en versturen
  • Assistent voorraadbeheer in de winkel – volgens FIFO systeem

 

Stagiaire Patissier (BOL/BBL)
De stagiaires binnen Van Soest krijgen een speciaal trainingstraject op maat gemaakt. De stagiaire wordt bij alle facetten binnen het bedrijf betrokken met nadruk op de productie

  • Plant en bereid de productie van chocolade producten voor
  • Bereidt chocolade producten
  • Decoreert en werkt chocolade producten af
  • Bewaakt en borgt de kwaliteit van de chocolade producten
  • Verpakt en presenteert producten
  • Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines schoon
  • Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer

Geïnteresseerd? Stuur je CV naar [email protected]

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »