Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
19Dec2023
Onze openingstijden & bestellingen voor kerst. Het aftellen is begonnen!

Onze openingstijden & bestellingen voor kerst. Het aftellen is begonnen!

Door: Van Soest Reacties: 0

Het is bijna zover: de gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur! Bij Van Soest Chocolatier tellen we vol verwachting af naar de feestdagen, en we kunnen niet wachten om jouw kerst extra bijzonder te maken met onze heerlijke, ambachtelijk gemaakte chocolade.

Super verse chocolade, speciaal voor jou!
Bij Van Soest Chocolatier geloven we in de kracht van versheid. Daarom maken onze getalenteerde chocolatiers al onze chocoladeproducten met liefde en vakmanschap, zodat jij alleen het allerbeste krijgt. Of je nu op zoek bent naar het perfecte kerstcadeau of je kerstdiner wilt verrijken met een vleugje zoetigheid, wij hebben voor ieder wat wils.

Bestellen voor Kerst? Doe het snel!
Wil je er zeker van zijn dat je op tijd bent voor de feestdagen? Geen zorgen! Je kunt tot donderdag 21 december je bestelling plaatsen en deze vervolgens zaterdag of zondag afhalen in onze winkels. Zo geniet je van super verse chocolade die jouw kerst onvergetelijk maakt. Ook voorkom je dat jouw favoriete product is uitverkocht wanneer je onze winkels bezoekt. 

Aangepaste openingstijden
Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de feestdagen kan genieten van onze heerlijke chocolade, hebben we aangepaste openingstijden:

  • 24 december: Beide vestigingen sluiten om 17:00 uur. Het Frederiksplein is vanaf 09:30 geopend, Zeilstraat vanaf 10:00 
  • 25 december: Gesloten (want ook onze chocolatiers verdienen wat rust op Kerstmis!).
  • 26 december: Frederiksplein is geopend van 10:00 tot 16:00 uur voor last-minute kerstgeschenken.
  • 31 december: Geopend tot 17:00 uur, zodat je nog op de valreep het jaar smaakvol kunt afsluiten.
  • 1 januari: Gesloten (maar niet getreurd, het nieuwe jaar begint vast zoet genoeg).


Dank aan onze geweldige klanten!
Het afgelopen jaar was voor ons bijzonder dankzij onze geweldige klanten, en de bedrijven die ervoor kozen om hun kerstgeschenken lokaal bij Van Soest Chocolatier te kopen. We willen ons hele team bedanken voor hun toewijding en harde werk. Samen kijken we uit naar een smakelijk 2024, vol nieuwe chocoladeavonturen.

Laten we samen deze feestdagen vullen met liefde, warmte en natuurlijk heerlijke chocolade. Van Soest Chocolatier wenst jou en je dierbaren een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.