Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
13Mar2024
Pasen kleurplatenwedstrijd; maak kans op een reuze chocolade paasei

Pasen kleurplatenwedstrijd; maak kans op een reuze chocolade paasei

Door: Van SoestReacties: 0

Het is weer die tijd van het jaar - Pasen staat voor de deur! En bij Van Soest Chocolatier vieren we deze vrolijke gelegenheid met oa een kleurplatenwedstrijd voor kinderen! Ben jij klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en kans te maken op een overheerlijk reuzenpaasei van wel 55cm hoog ter waarde van €199,95? Lees dan snel verder en ontdek hoe je mee kunt doen!

Hoe doe je mee?
Het is heel eenvoudig! Haal een kleurplaat op in een van onze winkels op de Zeilstraat of het Frederiksplein in Amsterdam, of download hem rechtstreeks hier. Neem de tijd om je kleurplaat tot leven te brengen met de mooiste kleuren en creatieve ideeën.

Inleveren en stemmen
Zodra jouw kleurplaat klaar is, lever je deze uiterlijk woensdag 26 maart in bij een van onze winkels. Vergeet niet je naam en leeftijd op de achterkant van de kleurplaat te schrijven! Na ontvangst word er een top 3 gedeeld van de kleurplaten op onze Instagram-pagina @vansoestamsterdam. Hier kunnen mensen stemmen op hun favoriete kleurplaat.

De prijsuitreiking en meet en greet met de Paashaas
Op vrijdag 29 maart is het zover! Tijdens een speciale Meet en Greet zal de paashaas de winnende kleurplaat bekendmaken en het gigantische reuzenpaasei uitreiken aan de gelukkige winnaar. Maar dat is nog niet alles! De paashaas zal ook in de ochtend in het park op het Frederiksplein paaseieren verstoppen, waar verschillende andere leuke prijzen in zullen zitten. Je kunt vanaf 09:30 beginnen met zoeken! Het belooft een dag vol vrolijkheid en lekkernijen te worden!

Voor de ouders: drankje en proeverij
Terwijl de kinderen zich vermaken met het zoeken naar paaseieren en het ontmoeten van de paashaas, kunnen ouders genieten van een welverdiend drankje en een heerlijke chocolade om te proeven.  En vergeet niet om tijdens uw bezoek onze winkels te verkennen voor de perfecte paasgeschenken voor uw geliefden!

Doe mee en maak deze Pasen extra speciaal!
Of je nu een meester in kleuren bent of gewoon graag plezier maakt, iedereen is welkom om mee te doen aan onze kleurplatenwedstrijd en kans te maken op dit ongelofelijke reuzenpaasei! Dus pak je kleurpotloden, stiften of glitters en ga aan de slag - jouw meesterwerk kan wel eens het middelpunt worden van onze vrolijke viering deze Pasen bij Van Soest Chocolatier!

Vergeet niet om je kleurplaat uiterlijk woensdag 26 maart in te leveren en stemmen op jouw favoriet op onze Instagram-pagina @vansoestamsterdam. En wees erbij op vrijdag 28 maart voor de spannende prijsuitreiking en Meet en Greet met de paashaas op het Frederiksplein! We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Openingstijden Pasen 

1e paasdag Frederiksplein winkel 12:00 - 18:00 

2e paasdag Frederiksplein winkel 10:00 - 18:00 

Zeilstraat beiden dagen gesloten 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.