Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
22Nov2023
Chocoladeletters en een kijkje in ons atelier

Chocoladeletters en een kijkje in ons atelier

Door: Van SoestReacties: 0

Geniet van ambachtelijke Van Soest Chocoladeletters

Yes ze zijn er weer! Ontdek de wereld van ambachtelijk meesterschap en verwen je smaakpapillen met de handgemaakte Van Soest chocoladeletters. Een ware traktatie voor de zintuigen, deze chocoladeletters vormen de perfecte combinatie van passie, vakmanschap en de allerbeste ingrediënten.

Liefde en vakmanschap in elke letter

Onze chocolatiers hebben elke chocoladeletter met passie vervaardigd. Met liefde voor het vak en oog voor detail hebben ze gebruikgemaakt van onze eigen cacaomelange van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is een chocoladeletter die niet alleen visueel verleidelijk is, maar ook een smaakexplosie teweegbrengt bij elke hap.

Romige hoogwaardige chocolade met een verrukkelijke twist

In de melkvariant schuilt een verrukkelijke verrassing: een subtiele toets van huisgemaakte hazelnootpraliné. Deze toevoeging zorgt ervoor dat elke hap een genot is voor de fijnproever. De romige textuur van de hoogwaardige chocolade en de praliné zorgen ervoor dat deze chocoladeletter niet zomaar een letter is, maar eerder een grote bonbon.

Top 5 Sinterklaascadeaus

Naast onze signaturen chocoladeletters heeft Van Soest nog veel meer te bieden voor het perfecte Sinterklaascadeau. Hier is onze top 5:

  1. Chocoladeletters van Van Soest:Een klassieker die nooit teleurstelt. Personaliseer de feestvreugde met onze handgemaakte chocoladeletters.

  2. Chocolade lolly als schoencadeautje:Klein van formaat, groots in smaak. Onze chocolade lolly's zijn perfecte schoencadeautjes voor de zoetekauwen.

  3. Chocolade kruidnoten: Een knapperige traktatie die de traditionele sfeer van Sinterklaas oproept. Onze chocolade kruidnoten zijn een onweerstaanbare lekkernij.

  4. Hot Chocolate spoons met mijter:Maak zelf heerlijke chocolademelk met onze Hot Chocolate Spoons, compleet met een schattige mijter. Een warm en knus cadeau voor de winterdagen.

  5. Sinterklaasfiguur van chocolade: Voeg een speels tintje toe aan het feest met onze Sinterklaasfiguren gemaakt van heerlijke chocolade. Een feestelijk cadeau voor jong en oud.

Laat Van Soest je begeleiden in een feestelijke reis vol smaak en traditie. Verras je dierbaren met de ambachtelijke chocoladeletters en andere heerlijke creaties, en maak deze Sinterklaasperiode extra speciaal.

Foto's gemaakt door Bmoments 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.