Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
25Oct2023
Spookachtige chocoladecreaties voor Halloween

Spookachtige chocoladecreaties voor Halloween

De blaadjes vallen van de bomen, de lucht wordt kouder en de avonden worden donkerder - het is weer tijd voor Halloween! Bij Van Soest vieren we dat met onze speciale Halloween collectie. Dit jaar hebben we een scala aan verrukkelijke en angstaanjagende lekkernijen voor je samengesteld die perfect passen bij deze spookachtige festiviteit.

Chocolade spook
De ster van onze Halloween collectie is ongetwijfeld onze chocolade spook. Bekijk op deze reel op instagram hoe het spookje tot stand komt in ons chocolade atelier! Dit is een traktatie die niet alleen visueel indruk maakt, maar ook je smaakpapillen betovert. Dit chocolade spookje zal zeker een hit zijn bij jong en oud.

Pumpkin spice bonbons met hazelnoot praline
Wat is Halloween zonder pumpkin spice? Onze pumpkin spice bonbons zijn een ware traktatie en niet alleen dat, ze zien er ook nog eens heel leuk uit met hun oranje verschijning. Knapperige chocolade omhult een zijdezachte hazelnoot praline met een verrukkelijke hint van herfstige kruiden. 

Chocolade spookhuis
Creëer een betoverend tafereel met ons chocolade spookhuis. Dit meesterwerk van chocoladekunst is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een heerlijke traktatie. Perfect om te delen tijdens een feestje of om jezelf mee te verwennen op een knusse herfstavond.

Spookachtige chocoladelolly's
Onze spookachtige chocoladelolly's zijn perfect voor de kleintjes. Deze schattige lolly's bevat spookachtige decoraties en zijn gemaakt van hoogwaardige chocolade. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook om op te eten. Ze maken ook geweldige traktaties voor kleine trick-or-treaters!

Waarom kiezen voor traktaties van Van Soest?

Kwaliteit en ambacht
Bij Van Soest Amsterdam geloven we in vakmanschap en kwaliteit. Al onze producten worden met liefde en zorg bereid, met gebruik van de beste ingrediënten. We streven naar perfectie in elk detail, zodat je de beste smaakervaring krijgt.

Exclusiviteit
Onze Halloween collectie is exclusief ontworpen om jouw viering een extra speciale touch te geven. Je zult onze producten niet elders vinden. We willen je een unieke ervaring bieden die je nergens anders kunt krijgen.

Bezoek nu ons Halloween assortiment en ontdek zelf de magie van onze Halloween collectie. Of je nu op zoek bent naar een spookachtige traktatie voor jezelf of een uniek geschenk voor een vriend, ons team staat voor je klaar om je te adviseren. Happy Halloween!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.