Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
01Sep2023
15-jarig jubileum

15-jarig jubileum

Door: Van SoestReacties: 0

Tijd voor een feestje! We maken ons klaar om een mijlpaal te vieren. Op 8 september 2023 bestaat Van Soest namelijk 15 jaar. Ter ere van dit heuglijke moment organiseren wij, het familiebedrijf gerund door moeder Franny, partner Yer en dochter Rachel, een feestweek vol spannende activiteiten en speciale aanbiedingen.

Het begon in 2008, toen Franny van Soest haar eerste winkel opende op de Utrechtsestraat 143. Haar passie voor ambachtelijke chocolade en haar ondernemerschap werden al snel erkend, want in 2009 werden wij uitgeroepen tot de beste startende ondernemer en ontving Van Soest de prestigieuze retailjaarprijs. Deze onderscheiding bracht zelfs een uitnodiging met zich mee om te lunchen met koning Willem Alexander en koningin Maxima op Paleis Noordeinde. Ons succes bleef groeien en bloeien.

Rachel heeft, net als de andere twee dochters van Franny, altijd op de achtergrond meegeholpen. Na haar studie aan de hogere hotelschool en enkele jaren werkervaring elders, heeft zij zich in 2014 volledig toegewijd aan het familiebedrijf. Haar komst bracht nieuwe ideeën en een frisse dynamiek met zich mee.

Sinds de opening in 2008 heeft Van Soest een reputatie opgebouwd als bestemming voor liefhebbers van heerlijke chocoladecreaties en authentiek Italiaans ijs. Met het ambachtelijke vakmanschap en gebruik van hoogwaardige ingrediënten hebben Franny en Rachel het hart van menig Amsterdammer en chocoladeliefhebber veroverd.

In 2018 maakte Van Soest een grote stap voorwaarts door te verhuizen naar een ruimer pand op het Frederiksplein, slechts een paar panden verderop. Dit bood de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn en een breder assortiment van hoogwaardige chocoladeproducten aan te bieden. Als gevolg van de groeiende populariteit en het succes van ons bedrijf openden wij in 2020 een extra vestiging aan de Zeilstraat in Amsterdam. Beide winkels hebben een belangrijke buurtfunctie en trekken voornamelijk fijnproevers aan die de kwaliteit van onze producten herkennen en waarderen.

Feestweek: 4 t/m 10 september: Franny van Soest is enthousiast over ons jubileum en de feestweek: "We zijn enorm trots op ons 15-jarig bestaan en willen dit graag met onze klanten vieren. Het is dankzij hun loyaliteit en liefde voor onze chocolade dat we al zo lang succesvol zijn. We hebben een fantastisch programma samengesteld en hopen dat iedereen kan genieten van de festiviteiten."

De feestweek belooft een spektakel te worden. Het programma zit boordevol diverse activiteiten die zowel jong als oud zullen vermaken. Bezoekers kunnen genieten van een interactieve poppenkastvoorstelling met Jan Klaassen en Katrijn. Daarnaast wordt er een unieke chocolade-schaakwedstrijd georganiseerd, met schaakstukken gemaakt van chocolade. Een clown zal jong en oud vermaken met grappen en goocheltrucs, terwijl jonge chocoladeliefhebbers de kans krijgen om deel te nemen aan een workshop waar ze zelf hun eigen smakelijke chocoladecreaties kunnen maken. Ook vindt er gedurende de feestweek een tekenwedstrijd plaats, waarbij kinderen hun talent kunnen laten zien en kans maken op mooie prijzen. Daarnaast profiteren klanten van exclusieve aanbiedingen als dank voor hun jarenlange steun.

Terwijl we ons 15-jarig jubileum vieren, kijken Rachel en Franny naar de toekomst met plannen om de succesvolle chocolaterie verder te laten groeien. Het behouden van kwaliteit en authenticiteit blijft onze topprioriteit, terwijl we tegelijkertijd blijven innoveren en verrassen met nieuwe smaken en concepten.

Wij nodigen iedereen uit om tijdens de feestweek ons jubileum mee te vieren. Meer informatie over de feestweek en het volledige programma is te vinden op onze website en via Instagram @vansoestamsterdam.

 

 

Fotografie Bonny Vrielink 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.