Menu
0
Ambachtelijk chocolade
Luxe verpakt
Snel geleverd
Winkel in hartje Amsterdam

ABOUT US

In 2008 openden de deuren van chocolatier Van Soest: een grote droom van eigenaresse Franny van Soest, die het vak van haar vader en opa met de paplepel ingegoten kreeg. Binnen een jaar had ze de titel ‘beste startende onderneming’ te pakken en dat was nog maar het begin. Inmiddels staat Van Soest bekend als chocoladehemel van Amsterdam.

Van gepersonaliseerde chocolade producten tot bonbons, Italiaanse koffie en Italiaans ambachtelijk ijs, kan de zoete liefhebber hier zijn of haar hart ophalen. Voor de bereiding van de bonbons, ganaches, truffels en andere chocoladeproducten worden uitsluitend de allerbeste ingrediënten gebruikt en alles is gemaakt naar eigen familie recept. Duurzaamheid staat erg hoog in het vaandel binnen de organisatie op alle mogelijke vlakken.  

Van Soest verkoopt producten in het binnen- als buitenland aan zowel individuele klanten als (grote) bedrijven. Neem eens een kijkje op de webshop, of voor een ware chocolade beleving, kom gezellig proeven in de zaak op het Frederiksplein 1 in Amsterdam. 

 

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €40,00 and receive free shipping