Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt

Gifts made to order

Verras uw relaties met ambachtelijke chocoladegeschenken. Ons team staat voor u klaar voor een op maat gemaakt advies! 
Feestdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerst zijn uitgelezen momenten om uw relaties en personeel te verwennen. Handgemaakte gevulde paaseitjes, onze signature chocoladeletters en kerstbonbons zullen ongetwijfeld een glimlach bezorgen op het gezicht van de ontvanger. Een culinaire verrassing die indruk achter laat.

Uw geschenken kunnen worden voorzien van een logo en/of bedrijfsnaam evenals een persoonlijk kaartje. Het is uiteraard geen probleem om af te wijken van ons reguliere assortiment en een advies gebaseerd op uw budget te ontvangen. Werken uw relaties vanuit huis? We kunnen de verzending uit handen nemen en de geschenken voor u per stuk laten versturen. Binnen ring Amsterdam doen wij dit op duurzame wijze middels een fietskoerier of elektrisch voertuig.

 

 

Wegens grote drukte rondom feestdagen adviseren wij uw bestelling of aanvraag tijdig te doen. De geschenken worden uiteraard kort van te voren vers bereid, echter geeft dit ons voldoende tijd om een feestelijke verpakking voor u verzorgen en te reserveren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies via [email protected]

Open chocolade atelier

Graag geven wij u de mogelijkheid om in ons chocolade atelier uw perfecte eindejaarsgeschenk samen te stellen en laten u graag diverse opties proeven, zowel chocoladeproducten als begeleidende (dessert)wijnen. Neem contact met ons op voor een afspraak

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €75,00 and receive free shipping