Partners

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaand uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar. De producenten waar we inkopen werken veelal met respect voor de natuur of zijn biologisch/biologisch dynamisch gecertificeerd.

Wijnkoperij De Gouden Ton heeft momenteel tien winkels in Nederland (Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam (2), Bergen (NH), Breda, Den Haag, Laren, Oosterhout en Rotterdam) en één op Curaçao (Willemstad).

Vorig jaar is de webshop van Wijnkoperij De Gouden Ton uitgeroepen tot beste Wijnwebwinkel van het Jaar 2015 door Perswijn Magazine. Daarnaast is de winkel in Amsterdam (Willemsparkweg) door het Parool uitgeroepen tot Wijnwinkel van het Jaar 2014.
www.degoudenton.nlHet beste van de boerderij bij u thuis
Vlees van authentieke rassen, bijzondere boerenkazen, groenten van de volle grond en een selectie van de mooiste wijnen; zij bieden alles wat nodig is voor een maaltijd op topniveau. Familiebedrijf Lindenhoff levert sinds 1989 de mooiste producten aan topchefs en gepassioneerde hobbykoks. Het assortiment is volledig samengesteld op het criterium smaak. Daarnaast werken ze met productiemethoden waarbij het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. Zo kunnen ze de meest authentieke smaak garanderen, zoals de natuur die bedoeld heeft. Met deze producten zet je dus het beste van de boerderij op tafel.
Proef zelf het verschil!
www.lindenhoff.nl 


 
Luxe kapsalon in hartje Amsterdam waar service en kwaliteit voorop staan.
https://lysandro.nl
 
 

Brouwerij 't IJ 

Brouwerij 't IJ is een Amsterdamse brouwerij waar uitsluitend speciaalbieren gebrouwen worden. De brouwerij is gevestigd in het oosten van de stad. Het bier wordt op twee locaties gebrouwen. Aan de Funenkade, naast Molen de Gooyer, worden alle tapbieren van de brouwerij gebrouwen. Op deze locatie bevindt zich ook het proeflokaal van de brouwerij. In de tweede brouwerij aan het Zeeburgerpad worden alle flesbieren gebrouwen. De totale capaciteit van de twee locaties is zo'n 9500 hl per jaar.
www.brouwerijhetij.nl  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x