Menu
EUR
  • Ambachtelijk bereid in Amsterdam
  • Snel verstuurd en gratis vanaf 75 EUR
  • Feestelijk verpakt
  • Altijd vers

MOELLEUX AU CHOCOLAT

 

Recept voor ca 8-10 stuks 

Ingrediënten
2 eieren
2 eidooiers
60 g suiker
120 g pure chocolade (70%) en wat extra stukjes als vulling
90 g gesmolten boter
40 g gezeefde bloem Muffinvorm (metaal of siliconen)

Bereiding 
- Smelt de chocolade voorzichtig met de boter.
- Klop de suiker, eieren en eidooiers op tot een wit romig mengsel.
- Voeg het eimengsel toe en spatel daarna de bloem erdoor.
- Vet de vormen in met boter - Vul de vormen met het chocoladebeslag
- Duw wat extra stukjes chocolade in het midden van de vorm
- Bak gedurende 9 minuten, afhankelijk van de grootte, op 180 graden Celsius

 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »