Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt

MOELLEUX AU CHOCOLAT

 

Recept voor ca 8-10 stuks 

Ingrediënten
2 eieren
2 eidooiers
60 g suiker
120 g pure chocolade (70%) en wat extra stukjes als vulling
90 g gesmolten boter
40 g gezeefde bloem Muffinvorm (metaal of siliconen)

Bereiding 
- Smelt de chocolade voorzichtig met de boter.
- Klop de suiker, eieren en eidooiers op tot een wit romig mengsel.
- Voeg het eimengsel toe en spatel daarna de bloem erdoor.
- Vet de vormen in met boter - Vul de vormen met het chocoladebeslag
- Duw wat extra stukjes chocolade in het midden van de vorm
- Bak gedurende 9 minuten, afhankelijk van de grootte, op 180 graden Celsius

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis