Menu
EUR
  • Ambachtelijk bereid in Amsterdam
  • Snel verstuurd en gratis vanaf 75 EUR
  • Feestelijk verpakt
  • Altijd vers

GEZOUTEN CARAMEL SAUS

Ingrediënten
10 ml water
200 g suiker
25 g boter (kamertemperatuur)
125 g slagroom (kamertemperatuur)
6 g zout
Hoge steelpan met dikke bodem 

 

Bereiding
- Was de hoge steelpan zodat de pan vochtig is
- Laat de suiker en het water in de pan smelten tot een karamel
- Haal de pan van het vuur en roer een klontje boter erdoor
- Afblussen met slagroom. Schrik niet: de karamel kan omhoog bubbelen. Gebruik daarom een hoge pan.
- Voeg wat zout toe
- Naar mate de karamel afkoelt dikt hij nog in 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »