Menu
0
Chocolade, ijs en koffie
Gratis geleverd vanaf €40,-
Luxe verpakkingen
Eerlijke producten

GEZOUTEN CARAMEL SAUS

Ingrediënten
10 ml water
200 g suiker
25 g boter (kamertemperatuur)
125 g slagroom (kamertemperatuur)
6 g zout
Hoge steelpan met dikke bodem 

 

Bereiding
- Was de hoge steelpan zodat de pan vochtig is
- Laat de suiker en het water in de pan smelten tot een karamel
- Haal de pan van het vuur en roer een klontje boter erdoor
- Afblussen met slagroom. Schrik niet: de karamel kan omhoog bubbelen. Gebruik daarom een hoge pan.
- Voeg wat zout toe
- Naar mate de karamel afkoelt dikt hij nog in 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recently added

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis