SLAGROOM SOESJES

Ingrediënten voor 25 kleine soesjes
1/2 dl water 
1/2 dl volle melk
50 g ongezouten roomboter
50 g patentbloem
Snufje zout 
2 eieren

Bereiding
- Breng water met melk en boter aan de kook
- Neem de pan van het vuur als de boter is gesmolten en aan de kook is gebracht 
- Voeg de bloem en het zout toe en roer de ingredienten tot een homogeen mengsel
- Zet de pan terug op het vuur om de bloem gaar te laten worden
- Doe het deeg in een mengkom en laat ca 3 minuten bijkomen
- Voeg de eieren na elkaar toe en blijf roeren tot het ei is weggeroerd
- Giet het beslag in een spuitzak en spuit soezen op de bakplaat
- Bak de soezen in 18-20 min gaar op 190 graden Celsius
- Laat de soezen afkoelen
- Klop de slagroom op met suiker 
- Vul een spuitzak met slagroom
- Vul de soesjes met slagroom 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x