OVER ONS


Een kijkje in het chocolade atelier van Van Soest 

Van Soest

Het pure vakmanschap zit er bij de familie Van Soest al vele jaren in. De Utrechtsestraat in Amsterdam is nu door de jongere generatie verkozen om diezelfde passie voor het vak voort te zetten.Van Soest is trots op de chocoladeproducten die in het zicht van het publiek ambachtelijk worden vervaardigd.

Voor de bereiding van de bonbons, ganaches, truffels en andere chocoladeproducten worden uitsluitend de allerbeste ingrediënten gebruikt en alles is gemaakt naar eigen recept. Daarbij ontwikkelen de chocolatiers steeds weer nieuwe producten die bereid zijn uit pure chocola. Zo vindt u hier bijvoorbeeld chocoladetabletten met noten, met peper en andere verrassende ingrediënten. Met trots vermelden wij hierbij dat de cacaomelange die gebruikt wordt voor deze chocoladeproducten speciaal voor de familie Van Soest in Parijs is samengesteld.

Bij Van Soest kunt u natuurlijk terecht voor een doosje bonbons, maar als u iemand nu eens echt wilt verrassen, vindt u hier ook de nodige cadeauartikelen, bijvoorbeeld een hart van chocola dat gevuld is met bonbons en dat desgewenst ook een persoonlijk opschrift draagt.

Tijdens de feestdagen haalt Van Soest alles uit de kast om de meest feestelijke chocolade producten te creëren voor zowel onze individuele klanten en bedrijven.


You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x