OVER ONS

In 2008 openden de deuren van chocolatier Van Soest: een grote droom van eigenaresse Franny van Soest, die het vak van haar vader en opa met de paplepel ingegoten kreeg. Binnen een jaar had ze de titel ‘beste startende onderneming’ te pakken en dat was nog maar het begin. Inmiddels staat Van Soest bekend als chocoladehemel van Amsterdam.

Van gepersonaliseerde chocolade producten tot bonbons, Italiaanse koffie en Italiaans ambachtelijk ijs, kan de zoete liefhebber hier zijn of haar hart ophalen. Voor de bereiding van de bonbons, ganaches, truffels en andere chocoladeproducten worden uitsluitend de allerbeste ingrediënten gebruikt en alles is gemaakt naar eigen familie recept. Duurzaamheid staat erg hoog in het vaandel binnen de organisatie op alle mogelijke vlakken.  

Van Soest verkoopt producten in het binnen- als buitenland aan zowel individuele klanten als (grote) bedrijven. Neem eens een kijkje op de webshop, of voor een ware chocolade beleving, kom gezellig proeven in de zaak op het Frederiksplein 1 in Amsterdam. 

 

 

Een kijkje in ons chocolade atelier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x