Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
01Feb2023
Valentijnsdag - vier de liefde

Valentijnsdag - vier de liefde

14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. De uitgelezen kans om jouw geliefde in het zonnetje te zetten, of om natuurlijk jezelf te verwennen met lekkere chocolade. Onze winkels staan vol met geschenken voor deze feestdag. Waar komt deze dag eigenlijk vandaan?

Al jarenlang sturen we elkaar kaarten op Valentijnsdag. De oudste kaart stamt al uit 1400. Vroeger werden deze vooral anoniem gestuurd. Halverwege de jaren 90 is het feest overgewaaid naar Nederland. We vieren het feest dus nog pas relatief kort aangezien het stamt uit de tijd van de Grieken en Romeinen.

Wist je dat ze in Japan eigenlijk twee keer per jaar de liefde vieren? Op 14 februari kopen vrouwen massaal cadeaus voor zowel hun geliefden als andere kennissen in hun leven. Er is op die dag één acceptabel cadeau: heel veel chocolade. Een maand later, zijn de mannen aan de beurt. 14 maart is het daar White Day. Dit geeft de mannen een uitgelezen kans om iets terug te geven, wederom veel chocolade.

Tegenwoordig geven we op Valentijnsdag elkaar vaak cadeaus om onze liefde uit te spreken. Dit kan je geliefde zijn, die ene vriend die je even extra in het zonnetje wilt zetten of stuur je dit jaar misschien een anoniem presentje? Ook is het natuurlijk de perfecte dag om jezelf te verwennen!

Bij van Soest hebben wij een uitgebreid assortiment voor Valentijnsdag. Neem vooral een kijkje in onze winkels of online voor de hele collectie! Om de keuze iets makkelijker te maken hebben wij een top 5 samengesteld van de leukste cadeaus om iemand mee te verwennen. Vier de liefde! 

  1. Luxe chocolade hart. In dit prachtige velvet hart zit een selectie van onze lekkerste bonbons. Je kunt deze ook zelf komen samenstellen in een van onze winkels of bestel online. De hartendoos is fluweel en van hoge kwaliteit, hier kun je later je sieraden bijvoorbeeld in bewaren (of opnieuw vullen met bonbons ;-)) 

     
    Bestel fluwelen hartendoos met bonbons 

  2. Chocolade fondueset met roze Ruby chocolade. Wil je je geliefde extra in het zonnetje zetten? Verras met een heerlijk dessert. Voeg verse aardbeien, koekjes, cake, brownie en andere dippings toe en genieten maar. Maak een romantische setting met kaarsen op tafel en jouw Valentijn is een hit. 

    Chocoladefondue set
    Bestel chocoladefondueset


  3. Amsterdamse kusjes. Onze signature bonbon in de vorm van lippen zijn er nu in drie verschillende smaken! Ga jij voor de crispy praline, gezouten caramel, bosvruchten of een mix van alle drie? Link:
    Bestel Amsterdamse kusjes


  4. Chocolade hart met tekst. We hebben veel harten in verschillende maten en smaken met lieve teksten erop. Voor ieder wat wils! Heb jij een koosnaampje voor je geliefde? Onze chocolatiers staan voor je klaar om het hart van een eigen tekst te voorzien. Graag wel even van te voren bestellen 



    Bestel een gepersonaliseerd chocolade hart 

  5. Valentijn reep. Een chocoladereep van romige melk chocolade.
     

    Bestel een Valentijnsreep

Kom vooral een keertje langs in een van onze winkels of neem een kijkje op de website voor de gehele Valentijns collectie.

Volg ons op instagram voor het laatste chocoladenieuws! 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.