Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
09Mar2023
De leukste cadeautjes voor Pasen

De leukste cadeautjes voor Pasen

Pasen komt er weer aan en dat betekent, tijd voor chocolade! Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk voor Pasen? Bij van Soest ben je aan het juiste adres om medewerkers en klanten te verassen met onze heerlijke chocolade. Bij ons vind je een breed assortiment aan chocolade producten van luxe bonbons tot gepersonaliseerde chocoladerepen met je bedrijfslogo. Bovendien zijn al onze chocolade producten gemaakt van de beste ingrediënten en met veel passie en vakmanschap. Zo ben je verzekerd van een hoogwaardig en smaakvol chocolade geschenk. In deze blog vertellen wij alles over de deze heerlijke relatiegeschenken en geven wij een top 5 van de leukste cadeaus! 

Al onze paasgeschenken kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Wij nemen de verzending uit handen en kunnen de geschenken per stuk naar de ontvangers versturen. Wij zorgen ervoor dat jouw chocolade relatiegeschenken op tijd worden geleverd, zodat jij kunt genieten van tevreden gezichten en een geslaagd Paasfeest. Binnen ring Amsterdam doen wij dit op duurzame wijze middels een fietskoerier of elektrisch voertuig. Ook is het mogelijk om de geschenken te voorzien van een logo en/of bedrijfsnaam evenals een persoonlijk kaartje. Het is uiteraard geen probleem om af te wijken van ons reguliere assortiment en een advies gebaseerd op jouw budget te ontvangen. 

Bij van Soest hebben we een uitgebreid paas assortiment, uitermate geschikt voor relatiegeschenken. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij een top 5 samengesteld van de leukste paasgeschenken! Al deze cadeaus kunnen per post verstuurd worden. 

  1. Luxe doos bonbons: deze luxe dozen bevatten een mix van onze heerlijke bonbons met een leuke paasuitstraling. Door ons brede assortiment zit er voor iedereen wat tussen! De luxe dozen komen in verschillende maten dus er is altijd een geschikte match voor ieder budget. 
  2. Paaspakket: dit pakket met verschillende paasproducten is gegarandeerd een hit! Het is gevuld met een paaskrans, bonbon eitjes, praline haasjes, spiegeleitjes en een paas reep. Heerlijk voor bij de brunch! 
  3. Bonboneitjes: deze heerlijke bonbon eitjes zijn gevuld met verschillende smaken. Ook hier zit voor iedereen wat lekkers tussen! De eitjes komen in een mooie transparante doos waardoor het er feestelijk en kleurrijk uitziet. 
  4. Paaskrans: deze prachtige krans is gedecoreerd met diverse chocolade- en marsepein decoraties. De romige chocolade is volgens het recept van onze signature chocoladeletters en dus altijd een regelrecht succes! Kies voor de melkvariant met een vleugje hazelnoot praline of kies de pure variant.
  5. TabletPasen: dit heerlijke tablet brengt de ontvanger gelijk in de paassferen! Het massieve tablet is gedecoreerd met een leuke paaswens en decoratie. Keuze uit melk of puur.

Uiteraard hebben we nog een veel groter assortiment voor Pasen. Neem zeker een kijkje op onze website of kom gezellig langs in een van onze fysieke winkels op het Frederiksplein en in de Zeilstraat! 

Wegens grote drukte rondom feestdagen adviseren wij om de bestelling of aanvraag tijdig te doen. De chocolade wordt uiteraard kort van te voren vers bereid, echter geeft dit ons voldoende tijd om een feestelijke verpakking te reserveren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze webshop of neem contact op voor een op maat gemaakt advies via: [email protected] 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.