Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
17Apr2023
20 april is het Secretaressedag

20 april is het Secretaressedag

Door: Van SoestReacties: 0

Secretaressedag is een belangrijke dag voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Dit jaar wordt Secretaressedag gevierd op donderdag 20 april. Het is een gelegenheid om waardering te tonen voor de onmisbare rol die secretariële medewerkers spelen bij het ondersteunen van de dagelijkse activiteiten. Een goede manier om jouw waardering te uiten is door een cadeautje te geven, op hun bureau te leggen of op te sturen. En wat is er nu beter dan chocolade?

Als je op zoek bent naar een speciaal cadeau voor Secretaressedag, overweeg dan om huisgemaakte bonbons te geven. Bonbons zijn een luxe traktatie en secretariële medewerkers kunnen er direct van genieten onder genot van een kopje thee of koffie. Een ander idee is om een gepersonaliseerd chocolade tablet te geven, met de naam van de secretariële medewerker erop. Onze huisgebakken florentine koekjes zijn ook altijd een hit! Deze zijn glutenvrij en gemaakt van verse amandelen en pistache noten. Een heerlijk luxe tussendoortje om van genieten. 

Het team van Van Soest staat klaar om te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau en je kunt er zeker van zijn dat je een hoogwaardig geschenk krijgt die de secretariële medewerkers zullen waarderen.

Vergeet niet om je waardering uit te spreken en te genieten van de glimlach op hun gezicht wanneer ze hun cadeau ontvangen! 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.