test banner

DRIE FEESTELIJKE KERSTDESSERTS

Nog heel even en dan beginnen de kerstdagen alweer. De zoektocht naar de beste recepten voor het kerstdiner is van start gegaan en wij kunnen deze zoektocht een stuk makkelijker voor je gaan maken. Hier zijn namelijk 3 feestelijke en makkelijke dessert recepten die perfect zijn voor het kerstdiner!

De Soesjestoren

 

Een soesjestoren ziet er prachtig uit en naast dat is het ook enorm lekker en leuk om te delen met de hele familie. Je kunt de toren zelf persoonlijk maken door hem te decoreren naar jouw smaak. Je kunt de soesjes die je gaat gebruiken voor de toren helemaal zelf maken. Wij hebben namelijk een eigen recept voor de soesjes! De allereerste stap is dan ook om de soesjes te maken volgens ons recept. Onze recepten kun je vinden op onze website. Vervolgens begin je met het onderdompelen van de soesjes in de chocolade. Wij verkopen onze chocolade ook in losse drups die je hier perfect voor kan gebruiken. Deze drups zijn er in allerlei verschillende smaken. Smelt de drups au bain-marie en doop de soesjes één voor één in de chocolade. Nu kan je beginnen met het bouwen van je toren. Maak de toren zo hoog en groot als je zelf wil. Wanneer je de toren hebt gebouwd is het tijd voor het allerleukste deel van dit recept namelijk: decoreren. Ook voor de decoratie hebben wij allemaal producten om de toren helemaal kerstproof te maken. Leuke decoraties zijn bijvoorbeeld de kleine chocolade kerstballetjes en hulstblaadjes. Plak deze op de toren. Strooi voor de finishing touch wat van onze chocolade crisp parels en poedersuiker over de toren heen. Serveer de soesjes met een bolletje ijs en je dessert is helemaal klaar voor het kerstdiner! 

 

Tip: Wij verkopen ons heerlijke Italiaanse ijs ook in halve liters in allerlei smaken.

 

Moelleux au chocolat

 

De moelleux au chocolat is een overheerlijk warm chocoladecakeje dat perfect kan worden geserveerd als dessert tijdens de feestdagen. De moelleux heeft een vloeibare kern van chocolade. Dus wanneer het cakeje wordt opengesneden stroomt de chocolade eruit wat een feestelijk en bijzonder effect geeft. Voor de moelleux au chocolat hebben wij ook een eigen recept. Wanneer de moelleux uit de oven komt is het gelijk tijd om te decoreren. Serveer het met een bolletje ijs, rood fruit en decoreer het dessert bijvoorbeeld met chocoladekrullen. Voor de chocoladekrullen hebben wij ook een eigen recept, maar wij verkopen ze ook al los.

 

Tip: Leg een praline chocoladeboompje op het bord voor een feestelijk dessert.

 

Tip: Wij verkopen ons heerlijke Italiaanse ijs ook in halve liters in allerlei smaken.

 

Chocolademousse

  

 

Heb je niet veel tijd om een kerstdessert voor te bereiden? Of ben je geen keukenprins(es)? Dan is het chocolademousse dessert echt iets voor jou! Wij verkopen zelf chocolademousse poeder waar je alleen melk aan hoeft toe te voegen waardoor het in nog geen 5 minuten is gemaakt (de mousse moet wel 2 uur opstijven in de koelkast). Doe de chocolademousse in een mooi glas en strooi wat crispy chocolate pearls over de mousse heen voor een chique touch. En binnen een mum van tijd kun je na je uitgebreide kerstdiner genieten van een overheerlijk luchtig dessert.

 

Tip: Gebruik een spuitzak om de mousse in het glas te doen. Zo ziet het er mooi en egaal uit in het glas.

 

Tip: We verkopen de chocolademousse in drie verschillende smaken: wit, melk en puur. Maak alle drie de smaken mousse en serveer ze in drie kleine glazen waardoor je een mini proeverij creëert.

 

Tip: Maak alle drie de smaken chocolademousses en doe de chocolademousses in 3 verschillende spuitzakken. Pak een mooi glas en spuit één voor één de verschillende mousses in het glas. Hierdoor krijg je een leuk laagjes effect.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »