Menu
0
Ambachtelijke chocolade
Fysieke winkels in Amsterdam
Snel geleverd
Luxe verpakt
12May2024
Over ons

Over ons

By: Van SoestComments: 0

Franny & Rachel
Welkom bij de chocoladehemel van Amsterdam, waar wij, Rachel en Franny van Soest, onze passie voor ondernemen hebben gevonden. In 2008 openden we de deuren van onze eerste winkel op de Utrechtsestraat in Amsterdam. Een langgekoesterde droom van Franny, die haar liefde voor chocolade van generatie op generatie heeft doorgekregen. Binnen een jaar sleepten we de titel 'beste startende onderneming' in de wacht.

Familie
Voor Franny, moeder van drie dochters waarbij Rachel de oudste is, voelde het als een natuurlijke stap om de liefde voor chocolade te vertalen naar de eerste winkel aan de Utrechtsestraat.  Rachel, ook moeder van een zoontje, voegt een frisse wind toe aan deze warme plek. Met een achtergrond aan de hotelschool brengt ze nieuwe smaken en ideeën naar Van Soest.

Ambacht en duurzaamheid
Bij Van Soest draait alles om chocolade. Van gepersonaliseerde lekkernijen tot heerlijke bonbons en ambachtelijk ijs. Bij ons vind je alleen pure smaken. Alles wordt gemaakt met de beste ingrediënten volgens zowel onze familie recepten als recepten met vernieuwende smaken. Duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend, in elk aspect van ons bedrijf.

Liefde voor Amsterdam
Met inmiddels twee locaties op het Frederiksplein en op de Zeilstraat zijn we verankerd in Amsterdam. We koesteren onze stad, waar het dorpsgevoel samensmelt met de levendigheid van een grote stad. Onze winkels zijn een ontmoetingsplaats voor de buurt, lokaal en vertrouwd. We halen inspiratie uit de rijke culinaire scene van Amsterdam, onze liefde voor lekker eten en drinken vind je terug in elke creatie die we maken.

Samenwerken als familie
Op ons kantoor op het Frederiksplein voelt het als een tweede thuis, waar altijd iedereen kan aanschuiven en welkom is. Hier werken Rachel en ik, Franny, aan de toekomst van Van Soest, bijgestaan door mijn partner Yer die ook actief en onmisbaar is in de zaak. Rachel, altijd met een glimlach en vol ideeën, en ik, de kracht achter onze chocolade, ontvangen je graag. Hier draait het om passie voor chocolade.

Neem een kijkje in onze webshop voor een voorproefje van onze creaties, of kom gezellig langs in onze winkels op het Frederiksplein 1 in Amsterdam of op de Zeilstraat 67. Ontdek de smaken en verhalen van Van Soest Chocolatier, waar chocolade meer is dan een lekkernij; het is een ervaring om van te genieten.

 

Recent articles

12-05-2024
Over ons

Leave a comment

Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €75,00 and receive free shipping

Calculate shipping costs

No shipping methods found for this country