PAKKETTEN

Sorteer op:

Een mooie Porto Passadouro deze gaat uitstekend met pure chocolade. Dit pakket bevat buiten de port (375ml) studenten flikken (melk en puur), pure chocolade reep met sinaasappel en rose peper, kaneel amandelen en cranberry flikken
€34,95
Bent u op zoek naar een eindejaarsgeschenk op maat? Met dit product kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Vink de producten aan die u in het pakket wilt hebben en wij zorgen ervoor dat deze feestelijk voor u worden verpakt.
€1,95
Een prachtig pakket met een fles PX uit 2012, deze dessert wijn past goed bij chocolade. Florentine koekjes, caramel krokant flikken en mini chocolade reepjes vormen allen een goede combinatie bij deze mooie fles wijn (375ml)
€28,95
Kerstpakket met een flesje PX (375ml), een zakje gianduja kerstkransjes, studentenflikken en hot chocolate spoons melk met kaneel
€31,95
Chocolade huisje versierd met lekkers en een luxe doos bonbons assortiment

LET OP Dit product is breekbaar en dient te worden opgehaald in de winkel
€67,90
Marsepein pakket voor de echte marsepein liefhebber. Bevat een amandelmarsepein reep, zakje met gember chocolade, een doosje met pistache, dadel & sinaasappel marsepein bonbons en tot slot de Spaanse sherry Don PX, Pedro Xime
€34,95
Pure chocolade kerstbal met gold glow, gevuld met chocolade parels en in een transparante koker verpakt. LET OP dit product dient te worden opgehaald in de winkel daar deze erg breekbaar is.
€7,95
Het caramel pakket bevat een gevulde gezouten caramel reep, hot chocolate caramel , caramel krokant flikken, melkchocolade reep met gezouten caramel en amaretti koekjes & een zakje romige gezouten caramel bonbons.
€26,95
Pure chocolade kerstbal, gevuld met chocolade parels en in een transparante koker verpakt. LET OP dit product dient te worden opgehaald in de winkel daar deze erg breekbaar is.
€7,95
PX Premium pakket. Een heerlijke PX uit 1987, deze gaat goed samen met de donkere chocolade flikjes met cranberry en de pure repen met roze peper
€33,50
Een prachtige dessertwijn; La Fleur d'Or Sauternes. Dit pakket bevat ingredi
€30,50

Ook dit jaar hebben wij met veel zorg het assortiment voor kerst samengesteld. Van mooie geschenken naar elk budget tot heerlijke desserts voor het kerstdiner om gezamelijk met z'n allen van te snoepen. 

Bedrijven kunnen bij ons goed terecht om kerstgeschenken samen te stellen. Daar onze chocolade in onze winkel dagelijks vers wordt vervaardigd zijn de mogelijkheden oneindig. Het product kan vaak als service worden voorzien van een bedrijfslogo. Naar elk budget kunnen kerstpakketten op maat worden samengesteld, eventueel met een mooie fles wijn, likeur of champagne naar voorkeur aangeleverd bij ons door De Gouden Ton. 

Voor meer informatie neem graag contact met ons op via  info@vansoest-amsterdam.nl

 

Let op: niet al onze kerst producten kunnen worden thuis bezorgd daar deze erg breekbaar zijn.
U kunt deze producten bestellen en afhalen in de winkel. Dit staat bij het product aangegeven indien dit het geval is. 
 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x