FEESTDAGEN

Sorteer op:

Ambachtelijke romige handgespoten chocolade letter. De melkchocolade letter bevat een vleug hazelnoot praline. Gedecoreerd met noten, kan ook notenvrij worden besteld.
€11,95
Ambachtelijke romige handgespoten chocolade letter. De melkchocolade letter bevat een vleug hazelnoot praline. Gedecoreerd met noten, kan ook notenvrij worden besteld.
€7,95
Pure chocolade kerstbal, gevuld met chocolade parels en in een transparante koker verpakt. LET OP dit product dient te worden opgehaald in de winkel daar deze erg breekbaar is.
€7,95
Chocolade letter van onze 80% chocolade met goud. De Gold chocolade is een ware smaaksensatie waarin het hoge cacao-gehalte de boventoon voert. Een bittere body wordt afgewisseld met frisse tonen van fruit, dit maakt het geheel tot een intense chocolade m
€6,95
Hot chocolade Sinterklaas
€5,95
Chocolade kerstboom met een hazelnootpraline vulling. Luxe doos opgevuld met heerlijke chocolade parels. Keuze uit melk- of pure chocolade
€19,95
Sint pakket met chocolade kruidnoten, chocolade lettertjes assortiment, worteltjes van marsepein, hot chocolate classic sticks en een kleine chocolade letters met gedroogde cranberries, noten en chocolade crisps. Een feestje!
€25,95
Chocolade kerst uiltjes. Hoogte 15cm. LET OP dit product dient te worden opgehaald in de winkel daar deze erg breekbaar is.
€13,95
Chocolade kerst pinguïn met mutsje. Hoogte 18 cm. LET OP dit product dient te worden opgehaald in de winkel daar deze erg breekbaar is.
€14,95
Chocolade kerstboom met feestelijke kerst kleuren. Hoogte 20cm. LET OP! Alleen afhalen in de winkel.
€14,95
Transparante kerstbal met een kerstbonbon, ter decoratie voor de kerstboom of om als presentje op de borden te leggen tijdens het kerstdiner!
€2,95
Pure chocolade kerstbal met gold glow, gevuld met chocolade parels en in een transparante koker verpakt. LET OP dit product dient te worden opgehaald in de winkel daar deze erg breekbaar is.
€7,95
Op zoek naar geschenken voor de feestdagen? Uw eigen bonbon doosje? Of chocolade voorzien van uw bedrijfslogo? Van Soest maakt relatiegeschenken, op maat gemaakt. Bij hogere aantallen kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van uw eigen bonbon doosje. De chocolade kunt u laten voorzien van een persoonlijk opschrift of uw bedrijfslogo. De mogelijkheden zijn oneindelijk! Ons team staat voor u klaar voor een op maat gemaakt advies.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x